هزینه راه اندازی کارگاه تولید زغال فشرده : بسیاری از افراد هستند با توجه به شناختی که از راه اندازی کارگاه تولید زغال فشرده دارند و سوددهی بالایی نیز دارد علاقه مند به راه اندازی کارگاه تولید زغال فشرده دارند. امروزه به علت مشکل اقتصادی کشور و کمبود شغل افراد دنبال کسب و کار با سود بالایی هستند . راه اندازی خط تولید ذغال فشرده امروزه در کشور ما جز پردرآمد ترین شغل ها محسوب می شود. بنابراین افرادی که دنبال شغلی با سود بالایی هستند میتوانند از این راه صاحب درآمد بالایی شوند. مواد اولیه تولید زغال در کشور به فروانی یافت می شود و فقط باید برای تجهیزات و مکان مناسب تولید زغال هزینه های اولیه داشته باشید. ما در این مقاله تصمیم گرفته ایم تا به بررسی هزینه راه اندازی کارگاه تولید زغال فشرده بپردازیم.پس تا انتهای این مطلب همراه ما باشید:
هزینه راه اندازی کارگاه تولید زغال فشرده
باید بگوییم قیمت و هزینه راه اندازی کارگاه تولید زغال فشرده در ایران به دلیل در دسترس بودن و فراوانی مواد اولیه و سود آوری زیاد، بسیار مناسب است. نصب و راه اندازی دستگاه های خط تولید زغال فشرده در منطقه ی خاورمیانه، صنعتی جدید به حساب می آید و محصول زغال تولیدی به کشورهای عربی حاشیه ی خلیج فارس و نیز به کشورهای اروپایی صادر می گردد.
شما برای شروع اینکار نیاز به ملزوماتی دارین که بتونید این کسب و کار پرسود رو راه بندازید. سرمایه اولیه این کسب و کار حدود ۱۵۰میلیون تومان و برگشت سرمایه طی ۳ یا ۴ ماه به طور کامل برگشت میکنه! در قسمت های بعدی همین مقاله به بیان هزینه های جزیی راه اندازی کارگاه تولید زغال فشرده می پردازیم تا با ریزه کاری های این حرفه بیشتر آشنا شوید.
بررسی هزینه راه اندازی کارگاه تولید زغال فشرده
شما برای خرید دستگاه که بتوانید زغال فشرده تولید کنید به ۷۰میلیون تومان نیاز دارید
مکانی (سوله) هم که برای شروع این کار نیاز دارید که حدود ۱۵میلیون تومان پول پیش و ۵تومن اجاره در ماه
۱۰میلیون تومان پول برق و گاز و آب
۴۰میلیون برای خرید مواد اولیه زغال فشرده
۱۰میلیون برای ملزومات کارگاه زغال فشرده نیاز دارید
عوامل موثر بر هزینه راه اندازی خط تولید زغال فشرده
شاید شما هم به عنوان یک تولید کننده بخواهید بدانید که برای خط تولید زغال فشرده نیاز به چه میزان بودجه دارید و چه عواملی بر روی هزینه های شما تاثیر میگذارد. در ادامه ۱۰۰ % هزینه های مورد نیاز شما را بررسی میکنیم:
- اولین فاکتور که جزو هزینه های قطعی شماست و ۲۵ درصد از بودجه شما را در بر میگیرد هزینه تهیه مواد اولیه هست
- دومین فاکتور که ۱۰ درصد از بودجه را در بر میگیرد هزینه نیروی کار است.
- همچنین ۲۵ درصد شامل هزینه نیروی برق میشود.
- ۴۰ درصد بقیه هزینه ها نیز متغیر هستن و شامل رسیدگی و مراقب از خط تولید زغال میشود.
باتوجه به مواردی که بررسی شد بیشترین هزینه مربوط به رسیدگی و نگه داری دستگاه ها میباشد پس بهتر است از اول کار دستگاه هایی را انتخاب کنید که از عملکرد و کارایی آن کاملا مطمئن هستید تا بسیاری از هزینه های شما در دراز مدت کاهش پیدا کند.
در کارگاه تولید زغال فشرده به چه تجهیزاتی نیاز داریم؟
دستگاه خرد کن ، دستگاه الک ، دستگاه اکسترودر یا فشرده ساز ، دستگاه مکنده توربینی و … نیاز است.
قیمت دستگاه تولید زغال فشرده چقدر است؟
قیمت دستگاه زغال ساز فشرده مقرون به صرفه بوده و برای استفاده از ضایعات و باقی مانده های گیاهان کشاورزی و جنگلی ، فشرده سازی آن ها و اعمال فرآیندهای دیگر به منظور ساخت زغال فشرده می باشد. سوخت این دستگاه داخل یک محفظه استوانه ای شکل کم حجم فشرده و متراکم می شود. طی عملکرد دستگاه زغال ساز فشرده ، هیچ گونه افزودنی وارد دستگاه نمی شود. قیمت دستگاه زغال ساز فشرده مناسب بوده را می توان به راحتی تهیه کرد و همچنین نگهداری و حمل و نقل آن آسان و مناسب است.
درآمد تولید زغال فشرده
درآمد خالص ماهیانه این کسب و کار حدودا بین ۱۰تا ۱۵میلیون تومان حداقل میباشد. مشخص هست که با بزرگ تر کردن کارگاه درآمدتان نیز بیشتر خواهد شد.
در کارگاه تولید زغال فشرده از چه کوره ای استفاده می شود؟
ما دو نوع کوره زغال فشرده داریم :
۱٫ کوره صنعتی
۲٫ کوره سنتی
کوره صنعتی زغال :
در این کوره ها بریکت هایی که پخته میشوند و به زغال تبدیل میشوند خاکستر کمتری را از خود به جای میگذارند.به همین علت در کوره صنعتی محل تخلیه خاکستر زغال وجود ندارد. زغال هایی حاصل از این کوره ها در ابعاد و اندازه های بزرگتری هستند.
کوره های سنتی تولید زغال :
جز قدیمی ترین کوره ها میباشد که بعد ها کوره صنعتی به وجود آمد. این کوره ها نیاز به مشعل و مواد سوختنی ندارند. کاملا خود سوز میباشد.
روش تولید زغال فشرده در کارگاه
جهت تولید زغال قالبی فشرده حدود ۹۰ % را خاک اره و خرده های چوب تشکیل داده و هشت درصد آن را آب و مابقی آن را مواد دیگر تشکیل می دهند.
در خط تولید زغال فشرده هنگام شروع، مواد اولیه در دستگاه آسیاب و خرد کن به تکه های ریز تبدیل می شوند و پس از آن در دستگاه میکسر با هم ترکیب شده و به دستگاه فشرده سازی (پرس) که اکسترودر نام دارد منتقل می شوند.
در انتها محصول تولید شده که به شکل قالب های مکعبی یا مستطیلی در آمده اند را در خشک کن قرار داده تا به طور کامل خشک شوند.
آموزش تولید زغال فشرده و کار با دستگاه
راه اندازی خط تولید مانند بسیاری از مشاغل تولیدی دیگر، نیاز به بهره گیری از تجریه، راهنمایی و اطلاعات دارد تا با بازدهی و بهره دهی هرچه بیشتر به چرخه در آید. تولیدکنندگان قبل از اقدام به هر کاری باید کلیه ی اطلاعات مربوط به تولید زغال ، خط تولید زغال ، کار با دستگاه ها و بطور کلی دوره ی آموزش تولید زغال فشرده را از صفر تا صد بگذرانند تا در هنگام کار به مشکل برنخورند.
تمامی عزیزانی که در این حرفه ی نو و جدید و البته سودمند، که منظور همان تولید زغال فشرده است ،تمایل به فعالیت دارند باید در مرحله ی اول به کلیات و جزئیات کار تسلط کامل داشته باشند تا اگر زمانی با مشکل چه از نظر فنی و چه از نظر علمی روبرو شدند، قادر به رفع اشکالات موجود بوده و توانایی مدیریت مشکلات را داشته باشند؛چراکه اولین و مهمترین فردی که می تواند از پس مشکل برآید فرد صاحب این حرفه است.
آموزش تولید زغال باید با دقت و ظرافت بالایی انجام شود، زیرا برای کار کردن با دستگاه ها و همچنین ترکیب مواد اولیه با هم و راه اندازی خط تولید اطلاعات ریز و دقیقی لازم است.
زغال فشرده مطلوب چه ویژگی هایی دارد؟
۱٫ هنگام سوختن هیچ ماده خطرناک مانند سولفور یا گاز سمی تولید نمی کند.
۲٫ این زغال رطوبت پایینی دارد و آسان تر می سوزد.
۳٫ مواد اولیه زغال فشرده از خاک اره و زغال چوب است که به محیط زیست نیز آسیب نمی رساند.
مشکلات تولید زغال فشرده
این نکته را در نظر داشته باشید تولید زغال به صورت صنعتی باعث سردرد می شود و خواهان کمتری در بازار دارد. جدای از این مشکل، مشکلات دیگری نیز بعد از تولید زغال فشرده وجود دارد مانند: پخش محصول در تمامی سوپرمارکت ها و فروشگاه ها، چرا که روش دیگری برای فروش زغال وجود ندارد ! مثلا نمی توانید زغال را به صورت اینترنتی به فروش برسانید یا اینکه به صورت جداگانه فقط یک فروشگاه زغال فروشی بزنید.
علاوه بر این مسائل تولید زغال فشرده از آن دسته کارهایی است که خطرات جانبی زیادی را برای تولید کننده به همراه دارد. تولید زغال می تواند در دراز مدت به مشکلات تنفسی و سرطان منجر شود.