شرایط محیط کاری برای راه اندازی خط تولید زغال باید چگونه باشد؟ یکی از پر درآمدترین و پرسودترین شغل امروزه تولید زغال بشمار می رود و شما می تواند با اندک سرمایه خود به طور شراکتی اقدام به راه اندازی خط تولید زغال کنید و اما چیزی که در راه اندازی خط تولید زغال مهم می باشد سه مورد می باشد : اول اینکه باید محیط کار و کارگاهی را انتخاب کرد که برای تولید زغال مناسب باشد و خرید دستگاه تولید زغال یکی دیگر از موارد می باشد و دیگری استفاده از موا اولیه تولید زغال مرغوب می باشد. در این مقاله میخواهیم درباره اینکه شرایط محیط کاری برای راه اندازی خط تولید زغال باید چگونه باشد؟ صحبت کنیم تاانتهای مقاله همراه ما باشید:
فضای مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید زغال باید چگونه باشد؟
برای تولید زغال کارگاهی که مورد نظر گرفته می شود باید حدود ۲۰۰ الی ۲۵۰ متر با حداقل ۳/۵ متر ارتفاع ، برق ۳ فاز ۳۲ امپر باشد . در این کارگاه باید حداقل ۵۰ متر محیط باز وجود داشته باشد . به منظور استفاده از گاز می توانید از لوله کشی گاز شهری و یا در صورت عدم لوله کشی از گازوئیل استفاده نمایید. در قسمت زیر به بیان هریک از این موارد می پردازیم تا افرادی که علاقه به راه اندازی تولید زغال دارند بیشتر با شرایط محیط کار خط تولید زغال آشنا شوند:
۱٫سوله ( کارگاه تولید زغال ) خارج از بافت شهری باشد
از همین حالا به دنبال کارگاهی باشید که خارج از بافت شهری باشد زیرا دستگاه تولید زغال فشرده ( خط تولید زغال فشرده ) دارای آلایندگی بوده و باعث آسیب به محیط زیست میشود پس طبیعی میباشد که ماموران محیط زیست جلوی تولید شما را بگیرند و همسایه ها از شما شاکی شده و از شما شکایت کنند.
۲٫ زیرساخت های حمل و نقل وجود داشته باشد
در خرید سوله ( یا اجاره ) اطمینان حاصل کنید که زیر ساخت های لازم برای حمل و نقل وجود داشته باشد زیرا از لحظه ای که قرار باشد خط تولید زغال فشرده ی شما وارد سوله بشود شما نیاز به یک مسیر هموار برای رسیدن به سوله دارید و یا اینکه بطور میانگین شما هفته ای یک بار نیاز دارید که مواد اولیه ( خاک اره , پوست گردو , خاک زغال ) برای خط تولید خود فراهم کنید که حمل آن توسط نیسان یا خاور انجام میشود ویا فروش محصول تولیدی شما ( زغال چینی ) برای رسیدن به بازار نیاز به مسیری هموار دارد.
۳٫ سوله تولید زغال دارای گاز صنعتی ( فشار قوی ) باشد
اطمینان حاصل کنید سوله ی شما دارای گاز صنعتی باشد زیرا در صنعت تولید زغال فشرده از مشعل گازیه ۳_۵ ( ۳تا ۵ ) استفاده میشود که اگر با گاز شهری ( گاز خانگی ) روشن شود قدرت بسیار پایینی دارد که باعث افت کیفیت تولید زغال فشرده میشود. و اگرم قرار باشد با گازییل کار گنید هزینه و مشکلات به مراتب بیشتری خواهید داشت.
۴٫ برق ۳ فاز با حد اقل ۵۰ آمپر برق
اطمینان حاصل کنید که برق سوله ی شما ۳ فاز بوده و حد اقل ۵۰ آمپر برق داشته باشد زیرا تمامیه اجزای خط تولید زغال فشرده ی شما دارای موتر الکتریکی بوده و اگر مشکلی در برق رسانی پیش آید کمترین ضرر شما این است که خط تولید زغال فشرده ی شما در خاموشی فرو می رود البته این خوشبینانه ترین حالت میباشد زیرا امکان آسیب به دستگاه های خط تولید زغال فشرده بالا میباشد.
زمانی که شما دستگاه اکسترودر را استارت میزنید تا ۵۰ آمپر برق میکشد پس اگر سوله ی شما برق کافی برای روشن کردن دستگاه های شما نداشته باشد , خرید دستگاه تولید زغال فشرده اشتباه میباشد.
۵٫ کارگاه تولید زغال دارای حداقل ۲۰۰ متر محیط مسقف
اطمینان حاصل کنید که سوله ی شما دارای حداقل ۲۰۰ متر محیط مسقف باشد زیرا باید خط تولید زغال فشرده ی شما زیر این سقف جا بگیرد تا از آسیب ها طبیعی همچون باد و بارون در امان باشد و همچنین شما نیاز به فضایی برای دپوی ( انبار ) مواد اولیه ( خاک اره , پوست گردو , خاک زغال ) و زغال فشرده ی تولید شده توسط شما دارید.
۶٫ سقف کارگاه زغال بلند تر از ۴ متر
اگر سوله ی شما سقف کوتاهی داشته باشد اجزای بلند خط تولید زغال فشرده ( سیکلون ) در آن جا نشده و همچنین هنگامی که شما مواد اولیه ( خاک اره , پوست گردو , خاک زغال ) سفارش داده , وسیله ی نقلیه ی حامل آنها نمیتواند وارد سوله شده و مجبورید مواد اولیه ( خاک اره , پوست گردو , خاک زغال ) را به سختی و در خارج از سوله خارج کنید.
توصیه می کنیم اگر هریک از شرایط بالا را ندارید ، خرید خط تولید زغال فشرده را فراموش کنید زیرا این نکات حیاتی و بسیار مهم میباشند.
مکان مناسب راه اندازی خط تولید زغال
-
دارای فیلتر صنعتی برای از بین بردن دود و آلاینده به روش کندانس
-
دستگاه زغال نیاز به ۲ الی ۳ نفر اپراتور برای نظارت بر عملکرد دارد .
-
عدم وجود هر نوع آلایندگی و بو در محیط کارگاه
-
برق مصرفی دستگاه ها ۳ فاز ۳۲ آمپر است .
-
سرعت فوق العاده بالا در هر شیفت کاری
-
کنترل دستگاه ها با استفاده از PLC
-
دارای سیستم گریز از مرکز
مشکلات تولید زغال
یکی از مشکلات تولید زغال فشرده مشکل هزینه ی مکان (هزینه ثابت) این مشکل یکی از مشکل هایی میباشد که اگر تدبیری برای آن نیندیشید همیشه گریبان گیر آن هستید.
راه حلی که کارشناسان در این زمینه توصیه می کنند این است که سوله ی خودرا بصورت شراکت تهیه کنید (فقط ملک , نه خط تولید زغال فشرده )
میتوانید یک سوله اجاره کنید و آن را در برنامه ی دیوار اگهی کنید و نصف آن را اجاره بدهید.( به دلیل اینکه سوله ی مناسب برای تولید ذغال فشرده سخت تر پیدا میشود , شما به راحتی میتوانید یک شریک و همکار برای خود پیدا کنید )
با این روش میتوانید تا حدی از هزینه ی تولید زغال فشرده ( هزینه ی اجاره ی ماهانه ) بکاهید و خود را از ورشکستگی در امان نگه دارید.
توصیه ی بعدی این عزیزان این که قرار داد سوله را حد اقل ۳ تا ۵ سال ببنید تا از یکی از مشکلات تولید زغال فشرده که نوسان هزینه های ثابت است در امان باشید.
درآمد تولید زغال فشرده
کسب و کار تولید زغال فشرده نیازمند ۱۴۰ میلیون تومان سرمایه هستید که با سود ۴۷ میلیون تومانی در مقیاس ۱۷تن در ماه، با احتساب هزینه های تولید طی ۴ ماه سرمایه اولیه خود را بازگردانی کنید. ریسک این کسب و کار پایین است و بازار مصرفی پرتقاضایی دارد.